Covid-19 maatregelen

Vanaf 1 juli 2020 mogen we alle werkzaamheden weer doen en inmiddels is gelukkig ook fysiofitness en vrije fitness weer mogelijk binnen Fysio Centrum Meijel.

Natuurlijk blijven we voorlopig nog met de grootste zorg werken om iedereen die ons centrum bezoekt en onszelf gezond te houden. Zo hanteren we nog de huidige richtlijnen van het RIVM en de adviezen van onze beroepsgroep KNGF. Onze sportzaal hebben we zo ingericht dat alle cardiotoestellen van elkaar gescheiden zijn door schermen en in ons hele pand hebben we alcohol en desinfectans waar we scherp op toezien dat die ook gebruikt worden.

Wat doen wij en wat vragen we van u?

Wij zorgen ervoor dat we zo schoon mogelijk werken dat betekent dat we steeds een handdoek eenmalig gebruiken en deze daarna meteen de was weer ingaat, we desinfecteren voor iedere behandeling alle contactpunten in de behandelkamers en wassen onze handen en desinfecteren deze voor iedere behandeling.

We vragen u of u verkouden bent, koorts heeft en of iemand bij u thuis ziekte verschijnselen heeft. We vragen uw medewerking om het aan te geven voordat u komt als u ziek mocht zijn

Ga indien mogelijk thuis naar het toilet voordat u komt en probeer te voorkomen dat u het toilet bezoekt in de praktijk, is dit toch nodig dan kan dat natuurlijk maar meldt het bij uw fysiotherapeut of onze balie zodat we altijd voor een ontsmet toilet kunnen zorgen.

Was en ontsmet uw handen bij binnenkomst.

Meld als u het graag heeft dat er extra maatregelen genomen worden omdat u angstig bent, wij hebben hier alle begrip voor en werken dan met meer beschermende middelen zoals mondkapje, schort, handschoenen.

Mocht u het nog niet veilig genoeg vinden om in de groep te sporten dan geven we de mogelijkheid om individueel uw oefeningen te komen doen op een moment dat er verder niemand in de zaal aanwezig is.

Bij gebruik van materialen, apparaten in de zaal dient u deze vooraf schoon te maken , ook de fysiotherapeut zorgt voor aanvang van de groepslessen en op het einde van de dag dat alles schoon is.

Bent u in de zaal aan het sporten zet de deur voor de ventilatie helemaal open en sluit deze bij het verlaten van de zaal weer.

Mensen die Covid-19 revalidatie of fysiotherapie nodig hebben worden aan huis of indien mogelijk buiten behandeld.

We hopen dat we deze moeilijke periode snel achter ons mogen laten en weer snel terug kunnen naar een “corona zorgeloos” leven. Voor nu wensen wij u een fijne zomer toe.

praktijkhouder Danielle Lemaire

Contact


Fysio Centrum Meijel
Pastoor Frischestraat 23
5768 CH Meijel
Telefoon: 077-4669170
E-mail: info@fysiocentrummeijel.nl

Openingstijden


Maandag:8:00 uur - 19:30 uur
Dinsdag:8:00 uur - 20:30 uur
Woensdag:    8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag:8:00 uur - 20:00 uur
Vrijdag:8:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag:8:00 uur - 12:00 uur
Zondag:GESLOTEN

Locatie